Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Easyfeeling Beauty & Sauna

Zorg (Sociale economie)

Easyfeeling Beauty & Sauna in Doetinchem. Door de huislijke sfeer voelt u zich er direct thuis. Geen gevoel van drukte door wachtrijen of tijdgebrek van het personeel, maar lekker ontspannen in het beautycenter of de sauna. Met moderne behandelmethoden, uiterst bekwaam personeel en een uitgebreid assortiment aan beauty en sauna onderdelen is het dé plek om heerlijk te ontspannen en te genieten. Easyfeeling biedt naast de ‘reguliere’ sauna ook uitgebreide beauty en massagemogelijkheden ook de mogelijkheid om te zonnebaden of cosmetische behandelingen te krijgen. Men kan er dus voor alle mogelijke wensen terecht, alle lichaamsverkwikkende en ontspannende behandelingen, kuren of diensten zijn aanwezig en uiteraard kan het deskundig personeel de klant ook adviseren en waar nodig begeleiden.

http://www.easyfeeling.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Lorentzlaan 4
7002 HB
Doetinchem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.