Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dwaze Dagen - VLLA - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
DeLaMar Theater DeLaMar Theater Kunst en cultuur
Dutch Design Fabriek Dutch Design Fabriek Kunst en cultuur
Eerste Hulp Bij Kunst Eerste Hulp Bij Kunst Kunst en cultuur
Egied Simons Egied Simons Kunst en cultuur

Dwaze Dagen - VLLA

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Dwaze Dagen B.V. heeft een project opgezet in Slotervaart te Amsterdam genaamd VLLA. VLLA bestaat uit een restaurant met een Mediterraanse keuken, een club met jazzy loungemuziek tijdens het diner, het muziekgenre zal vanaf 0.00 uur uit techno & house bestaan. Er is ook een podium met een geluidsstudio en de mogelijkheid om live opnames te maken. Verder biedt VLLA een expositieruimte met exposities van verschillende kunstenaars, georganiseerd vanuit het grote Beehive netwerk in de creatieve sector. Het VLLA-project draagt bij aan een betere uitstraling van de wijk Slotervaart, de sociale interactie tussen de bewoners en biedt een podium voor kunstenaars en musici.

http://www.vlla.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Jan Evertsenstraat 719
1016 ZX
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .