Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Duijvendak - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Domein Hof te Dieren Wijngaard Domein Hof te Dieren Wijngaard Biologische landbouw
Donkers Donkers Biologische landbouw
Eco Tijink Eco Tijink Biologische landbouw
Eddy van Wijk Eddy van Wijk Biologische landbouw

Duijvendak

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Duyvendak Natuurvoeding is gespecialiseerd in natuurlijke voeding. De natuurproducten zijn geproduceerd via biologische richtlijnen. Er zijn dus geen chemische bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen of kunstmest gebruikt. Deze winkel in Krommenie biedt een ruim assortiment aan voedingssupplementen en dieetvoeding. Duyvendak Natuurvoeding biedt elke dag verse producten van het land aan.

http://www.duyvendaknatuurvoeding.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Noorderhoofdstraat 13
1561AS
KROMMENIE
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .