Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Drukkerij Libertas - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Dick Moby Dick Moby Productie
Dipam Dipam Productie

Drukkerij Libertas

Productie (Sociale economie)

Drukkerij Libertas is een middelgroot grafisch bedrijf in het midden van het land (Bunnik) waar wordt gewerkt met de gedachte dat drukwerk verder reikt dan dupliceren of kopiëren. De kunst om het maximale te halen uit de combinatie van inkt en papier vormt de basis die Libertas als merknaam profileert; waarbij men sterk rekening houdt met mens en milieu. De bijzondere eigendomsconstructie (stichting) draagt hier zeker aan bij. Verantwoord ondernemen houdt bij Libertas in: verantwoording afleggen. Processen en systemen zijn afgestemd op maximale emissiereductie in de verschillende productiefasen. Libertas is daarom in bezit van de volgende certificaten: ISO 14001 (milieu), FSC (papier uit verantwoorde bossen), ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 12647-2 (voorspelbaar en beheersbaar drukken en printen)

http://www.libertas.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Schoudermantel 39
3981 AG
Bunnik
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .