Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Drogisterij Benoordenhout - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Oogkas De Oogkas Winkels Non-food
Deco Green Deco Green Winkels Non-food

Drogisterij Benoordenhout

Winkels Non-food (Sociale economie)

Rob en Tina ter Haar runnen de homeopathische drogisterij Benoordenhout en adviseren hier jong en oud over hun gezondheid. De filosofie die het echtpaar Ter Haar uitdraagt is dat iedereen verstandig en gezond zou moeten (kunnen) leven. En daar helpen zij graag bij. Iedere situatie wordt als uniek beschouwd. Drogisterij Benoordenhout propageert het werken met producten op natuurlijke basis, omdat dit past bij de natuurlijke samenstelling van het menselijk lichaam. Naast deskundig partner op het gebied van homeopathie, is de drogisterij ook een echte kwaliteitswinkel. Een winkel waar het assortiment nog ouderwets compleet is. Ook kunt u hier altijd een vriendelijke, persoonlijke service verwachten.

http://www.drogisterijbenoordenhout.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Oostduinlaan 121
2596 JK
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.