Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Driekant - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Deli Harmony Deli Harmony Natuurvoeding
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding
EXKi Amsterdam EXKi Amsterdam Natuurvoeding
EXKi Den Haag EXKi Den Haag Natuurvoeding

Driekant

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Driekant Ambachtscentrum is een bakkerij, winkel en lunchcafé in hartje Zutphen. Het bedrijf is gewoon én bijzonder. Gewoon omdat voor het dagelijks brood van 2.500 klanten per week gezorgd wordt. Bijzonder, omdat de commerciële doelstelling succesvol wordt combineerd met een sociale doelstelling: 25 leerlingen, die (nog) niet functioneren op de arbeidsmarkt krijgen een leerwerktraject. Het ambachtelijke werkproces, het kleinschalige karakter en structurele activiteiten zoals kunstzinnige vorming, bedrijfsyoga en massage zorgen hierbij voor een werkklimaat waarin mensen zich kunnen ontwikkelen. Bovendien is er gekozen voor kwalitatief hoogwaardige producten met 100% biologische grondstoffen. Kortom: een gezond bedrijf met gezonde mensen dat een gezond product maakt. Steeds meer mensen en organisaties weten Driekant te vinden en doen inspiratie op voor een duurzame bedrijfsvoering. Sinds het ontstaan van Driekant in 1996 is gebleken dat een sociaal experiment ook een winstgevend bedrijf kan zijn.

http://www.driekant.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Lange Hofstraat 23-25
7201 HT
Zutphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.