Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dekker's Hoeve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Vlierstee De Vlierstee Natuurvoeding
De Werkbij De Werkbij Natuurvoeding
Deli Harmony Deli Harmony Natuurvoeding
Driekant Broodfabriek Driekant Broodfabriek Natuurvoeding

Dekker's Hoeve

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In 2007 kwam de Dekker’s Hoeve, een Rijksmonument in Voorburg, op het pad van de zussen Fee en Elkie Jordans, en de broers Piet en Ted Hooijmans. Een unieke plek in een prachtig stukje polderlandschap. Daarvoor was het zeventien jaar lang een vrij traditioneel partycentrum, echter daar heeft dit viertal verandering in gebracht. Fee Jordans en Piet Hooijmans runden al ruim twintig jaar een biologisch restaurant in Leiden en nu, samen met Elkie en Ted, pasten ze deze duurzame aanpak ook in het partycentrum toe. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse, biologische ingrediënten en alles wordt bereid in de eigen keuken. Een streven dat prima past bij het prachtige monumentale pand in de groene omgeving, midden in de Randstad. Maar duurzaamheid betekent voor de broers en zussen ook dat er een goed contact met de gasten dient te bestaan en dat er altijd een persoonlijke service wordt geboden.

http://www.dekkershoeve.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Essepad 6
2272 JS
Voorburg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.