Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Winkel van Sinkel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Smeltkroes De Smeltkroes Kunst en cultuur
De Wilhelmina De Wilhelmina Kunst en cultuur
DeLaMar Theater DeLaMar Theater Kunst en cultuur
EM2 EM2 Kunst en cultuur

De Winkel van Sinkel

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het pand De Winkel van Sinkel is een cultureel culinair warenhuis. De Stichting Nederlands Film Festival is bijvoorbeeld in het pand gevestigd. Eigenaar Kees Eijrond streeft ernaar dit pand voor zoveel mogelijk culturele activiteiten in te zetten. Het past binnen het doel van de gemeente Utrecht om zichzelf zoveel mogelijk te promoten als festivalstad. Het organiseren van een festival betekent dat er slechts een paar weken in het jaar ruimte nodig is voor onder andere extra personeel en zaalruimte ten behoeve van de publiekswerking van de festivals. Binnen dit pand in het hart van Utrecht is daartoe na jarenlange verbouwing volop de gelegenheid.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.dewinkelvansinkel.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Oudegracht 158
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.