Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Wettering - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Tuinen van Metabiose De Tuinen van Metabiose Biologische landbouw
De Vreugdehoeve De Vreugdehoeve Biologische landbouw
De Zeekraal De Zeekraal Biologische landbouw
De Zonnehorst De Zonnehorst Biologische landbouw

De Wettering

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

De Wettering is de biologische leer-werk-zorgboerderij van Jan en Erika Pijnenburg in het Gelderse Alphen. Het bedrijf bestaat uit een biologische varkenshouderij, een paardenrusthuis, en diverse landbouwhuisdieren. Op de boerderij bieden zij verschillende trajecten aan voor mensen met een arbeidshandicap. Mensen kunnen er werkervaring opdoen, zich praktisch scholen en trainen en dagbesteding volgen. De dieren op de boerderij krijgen veel aandacht, en worden dagelijks verzorgd door de clienten onder deskundige begeleiding.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.dewettering.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lindenlaan 25
6626 BK
Alphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.