Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Wereld - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Smederij De Smederij Duurzaam vastgoed
De St@art van Apenheul De St@art van Apenheul Duurzaam vastgoed
De Zon Haarlem Monumenten De Zon Haarlem Monumenten Duurzaam vastgoed
Den Haag, De Tempel Den Haag, De Tempel Duurzaam vastgoed

De Wereld

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het plan De Wereld omvat 51 woningen die ontwikkeld zijn door Kalliste Woningbouwontwikkeling uit Eindhoven. Het plan wordt gekenmerkt door zijn ruime opzet en eigentijdse architectuur. Voor het ontwerp van deze unieke straat in Waterrijk – Meerhoven – Eindhoven tekenden vier internationale architecten, die hun roots in verschillende werelddelen hebben (Canada, Portugal, Brazilië, Australië). Juist die ontmoeting van invloeden maakt het plan interessant. Door de ontwerpen op verschillende manieren te combineren ontstaat er een zeer gevarieerd straatbeeld. Eindhoven profileert zich nadrukkelijk als internationale ‘Brainport’ op het gebied van toptechnologie en kennisindustrie. Deze globale oriëntatie en speerpunten zijn ook van invloed op de woningbouwbehoefte. Wonen in De Wereld past dan ook uitstekend binnen deze ontwikkeling.

http://www.allevrijheidvandewereld.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Waterwereld 34-134
5658 RM
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.