Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Tuinen van Tourmalijn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Tuinen van Tourmalijn

Wonen (Sociale economie)

De Tuinen van Tourmalijn is sinds 1999 een woonvereniging in het Drentse Uffelte. Begonnen in een vervallen boerderij en een oude schuur is dit in de loop der jaren grotendeels in eigen beheer verbouwd. De gebouwen zijn samengevoegd tot een grote woonboerderij waar men met 11 volwassenen en 7 kinderen verdeeld over 8 wooneenheden en een aantal gezamenlijke ruimtes samenwonen. Het terrein bestaat uit een gemeenschappelijk weiland, een groentetuin, een werkschuur, een speeltuin, een voetbalveldje en een geitenwei. Het doel is om samen een woonplek te creëeren waarbij iedere bewoner het belangrijk vindt te groeien in bewustzijn en liefde. Door samen deze plek in te richten en te onderhouden, en in de contacten met elkaar de communicatie helder te houden, wil de vereniging de kwaliteit en sfeer goed houden zodat iedereen kan genieten van deze mooie woonplek.

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Dorpsstraat 66
7975 AR
Uffelte
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.