Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Sternhof - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Sternhof

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Recreatieboerderij De Sternhof van Henri van Erve en Marieke Moens te Zeewolde, ligt tussen de weilanden en akkervelden, vlak achter het Harderbos en in de nabijheid van Harderwijk. De liefde en het respect voor de natuur staan centraal op de recreatieboerderij, een ideale plek om te ont-moeten. De Sternhof bestaat uit een kleine plattelandscamping met kampvuurplaats, logies, een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en tuin op het westen. Het ontbijt is biologisch en komt uit de directe omgeving. Ook zijn er biologische tuinen te huur en kunnen er aparte ruimtes worden afgehuurd voor bijvoorbeeld (kook)workshops. Recreatieboerderij De Sternhof werkt in samenwerking met Natuurmonumenten, het IVN en andere groene initiatieven. In 2008 is Marieke Moens tot ‘Toeristisch Ambassadeur Flevoland 2008’ uitgeroepen.

http://www.sternhof.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Sternweg 14
3898 LJ
Zeewolde
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.