Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Ruimte Ontwerpers - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Fluisterheuvel De Fluisterheuvel Kunst en cultuur
De Haagse Kunstkring De Haagse Kunstkring Kunst en cultuur
De School Amsterdam De School Amsterdam Kunst en cultuur
De Smeltkroes De Smeltkroes Kunst en cultuur

De Ruimte Ontwerpers

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Ruimte staat voor sociaal en creatief communicatieontwerp. Het sociale zit hem zowel in de maatschappelijke betrokkenheid van de teamleden als hun open manier van werken. De beste resultaten ontstaan hier vanuit vertrouwen en een intensieve dialoog. De Ruimte Ontwerpers hebben veel ervaring met organisaties in onderwijs, zorg en cultuur. Samen met webbouwer Leukeleu hebben ze in 2012 ’Jouw Omgeving’ opgericht, een vernieuwend platform voor online hulpverlening. Hun creatieve aanpak blijkt uit hun onderzoekende houding, de ideeënrijkdom en de visueel verrassende resultaten in een stijl die helderheid en handwerk combineert.

http://www.de-ruimte-ontwerpers.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kerkstraat 19C
3581 RA
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.