Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Markies Nijmegen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
David Elders Begrafenis en Crematie David Elders Begrafenis en Crematie Professionele diensten
De Click De Click Professionele diensten
Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Cosmetica Professionele diensten
Enclude Enclude Professionele diensten

De Markies Nijmegen

Professionele diensten (Sociale economie)

De Markies, onder leiding van Hans Glaudemans en Wout Willems, is een tentenverhuur- en tentenbouwbedrijf en is al sinds 25 jaar een bekend gezicht op theater- en muziekfestivals in Nederland en in het buitenland. Naast de verhuur, ontwerpen en bouwen zij ook zelf multifunctionele, maar vooral eigenzinnige en sfeervolle tenten. De tenten voldoen aan hoge technische eisen. Naast tenten beschikt De Markies over een uitgebreid assortiment inrichtingsmateriaal. Zo kunnen ze een circustent omtoveren tot chique restaurant of tangocafé, maar tevens een futuristische koepeltent inrichten als ouderwets theater. Bovendien transformeert De Markies ook bestaande ruimten. Met materiaal dat varieert van podia, vloeren, tribune, verlichting, diverse soorten meubilair en gordijnen veranderen we fabriekshallen in danspaleizen en gymzalen in bioscoopzalen.

http://www.demarkies.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Winselingseweg 41
6541 AH
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.