Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Kiem natuurvoeding - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Groene Winkel De Groene Winkel Natuurvoeding
De Ieme Natuurvoeding De Ieme Natuurvoeding Natuurvoeding
De Korenmaat De Korenmaat Natuurvoeding
De Molen De Molen Natuurvoeding

De Kiem natuurvoeding

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Natuurvoedingswinkel De Kiem in Asten is ontstaan in 1978, toen een groep mensen besloot een vereniging op te richten, met o.a. als doel biologische producten bereikbaar te maken voor een groter publiek.

Met behulp van vrijwilligers werd een winkeltje geopend. Nu, bijna 40 jaar en enkele verhuizingen later, is De Kiem uitgegroeid tot een moderne en volwaardige natuurvoedingswinkel van ruim 250m2. Naast een groot aanbod verse groente en fruit, zuivel, brood en kruidenierswaren, is er een groot assortiment natuurlijke huidverzorging en voedingssupplementen.

Door de jarenlange ervaring kunnen de medewerkers veel tips geven m.b.t. het bereiden van de producten, het samenstellen van een gezonde en lekkere maaltijd en hulp bieden bij vragen over een dieet, geneeskrachtige kruiden, homeopathie en voedingssupplementen.

http://www.dekiemnatuurvoeding.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Burgemeester Frenckenstraat 69
Asten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.