Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Kiem natuurvoeding - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Groene Weg Breda De Groene Weg Breda Natuurvoeding
De Ieme Natuurvoeding De Ieme Natuurvoeding Natuurvoeding
De Korenmaat De Korenmaat Natuurvoeding
De Molen De Molen Natuurvoeding

De Kiem natuurvoeding

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Kiem is de natuurvoedingswinkel van Anja Ketelaars in het Brabantse Asten. Anja is al sinds 1982 actief als eigenaresse van de winkel, en sinds 1991 zit de winkel op de huidige locatie. De winkel verkoopt naast een zeer uitgebreid assortiment van biologische producten ook homeopathische middelen, voedingssupplementen en natuurcosmetica. Daarnaast wordt het pand ook gebruikt voor de praktijk van haar man Ton Ketelaars. Hij heeft een praktijk voor homeopathie en bioresonantie in het pand.

http://www.dekiemnatuurvoeding.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Burgemeester Frenckenstraat 69
Asten
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.