Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Haagse Kunstkring - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Cromhouthuizen De Cromhouthuizen Kunst en cultuur
De Fluisterheuvel De Fluisterheuvel Kunst en cultuur
De Ruimte Ontwerpers De Ruimte Ontwerpers Kunst en cultuur
De School Amsterdam De School Amsterdam Kunst en cultuur

De Haagse Kunstkring

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Haagse Kunstkring is een vereniging van en voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Het unieke aan de Haagse Kunstkring is dat zij alle kunstdisciplines herbergt. Dit is ook haar bestaansrecht: alle disciplines onder één dak waardoor een synthese van verschillende kunstvormen kan ontstaan. In de kunsten zien we tegenwoordig dat veel disciplines over de grenzen van de eigen discipline heengaan. De Haagse Kunstkring heeft hier een voortrekkersrol vervuld en nog steeds is zij als vereniging uniek.

http://www.haagsekunstkring.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Denneweg 64
2514 CJ
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.