Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Groene Passage - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Café de Ceuvel Café de Ceuvel Natuurvoeding
De Bio Basis De Bio Basis Natuurvoeding
De Groene Weg Breda De Groene Weg Breda Natuurvoeding
De Groene Winkel De Groene Winkel Natuurvoeding

De Groene Passage

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

De Groene Passage in Rotterdam, is een voor Europa uniek samenwerkings- project van negen winkels (2500 m2) die op mens-, milieu- en diervriendelijk gebied samenwerken. Je vindt er een breed scala aan artikelen die passen bij een duurzame lifestyle. De Groene Passage gebruikt zoveel mogelijk materialen die de aarde zo min mogelijk belasten en probeert waar mogelijk te hergebruiken. Gezonde aarde, maakt gezond voedsel en een gezond mens! Zo vindt je er producten met zo min mogelijk toevoegingen, eigenlijk zoals de natuur het bedoeld heeft. Omdat respect voor het product centraal staat kan de smaak beter tot z'n recht komen; puur natuur is natuurlijk het lekkerst. En als je weet dat biologische producten eerlijk, diervriendelijk, mensvriendelijk en duurzaam geproduceerd zijn, smaken ze nog lekkerder. Seizoens- en regiogebonden productie, maar ook fair trade, eerlijke handel is in de ogen van De Groene Passage een vanzelfsprekendheid. Mooie en duurzame producten, van zuivere materialen en natuurlijke grondstoffen zorgen er ook voor dat je je lekker voelt in je huis en een gezond binnenklimaat schept.

http://www.degroenepassage.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 1-33
3011 NB
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.