Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Gouden Leeuw

Zorg (Sociale economie)

De Gouden Leeuw is een particuliere woonzorgvoorziening die permanente woonruimte en verzorging biedt aan ongeveer zestig gasten. Deze zorgvoorziening is gevestigd in een voormalig streekhotel in Laag-Keppel. Dit monumentale hoofdgebouw stamt uit 1769. Daarnaast zit de Gouden Leeuw in het voormalig gemeentehuis van Zelhem. De zorg wordt in De Gouden Leeuw op een ‘huiselijke manier’ aangeboden. Geen ziekenhuissfeer, maar een hotelmatige setting. Naast de permanente woonruimte is er ruimte voor 25 tijdelijke gasten. Dit kunnen patiënten zijn die een heupoperatie hebben ondergaan en postoperatieve zorg behoeven. Maar ook kunnen zorgbehoevende ouderen die er eens een weekje uit willen in De Gouden Leeuw de verzorging krijgen die ze nodig hebben.

http://www.wzvdegoudenleeuw.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Rijksweg 91
6998 AG
Laag Keppel
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.