Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Fluisterheuvel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Ceuvel De Ceuvel Kunst en cultuur
De Cromhouthuizen De Cromhouthuizen Kunst en cultuur
De Haagse Kunstkring De Haagse Kunstkring Kunst en cultuur
De Ruimte Ontwerpers De Ruimte Ontwerpers Kunst en cultuur

De Fluisterheuvel

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De FLUISTERHEUVEL is een sociaal, innovatief speeltoestel van URBANJOY en ontwerper/beeldend kunstenaar Jan Willem Wartena. De FLUISTERHEUVEL bestaat uit twee tegenover elkaar geplaatste heuvels met daarin een paraboolwand in de vorm van een halve cirkel. De parabool zorgt ervoor dat het geluid in een rechte baan gezonden wordt naar de tegenover liggende heuvel en waardoor over een afstand van tientallen tot honderden meters is te communiceren. Fluister je in het brandpunt van de ene parabool, dan is het zo goed te horen bij de andere heuvel, als heb je een koptelefoon op! Het toestel is door zijn vorm tegelijkertijd geschikt als voetbaldoel, klimobject en staat open voor veel spelaanleiding. Bij het eerste toestel in Delft zijn 30.000 foto's van 4x4 cm, van en door wijkbewoners, in een collage gevat en in de paraboolwand aangebracht. De FLUISTERHEUVEL versterkt met zijn communicatieve spel en buurtkunst de sociale cohesie en ieders persoonlijke betrokkenheid en ontwikkeling.

http://www.fluisterheuvel.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Broerestraat 11
3532 CP
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.