Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Click - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
D.G.G. Beheer B.V. D.G.G. Beheer B.V. Professionele diensten
David Elders Begrafenis en Crematie David Elders Begrafenis en Crematie Professionele diensten
De Markies Nijmegen De Markies Nijmegen Professionele diensten
Dr. Hauschka Cosmetica Dr. Hauschka Cosmetica Professionele diensten

De Click

Professionele diensten (Sociale economie)

De Click is een hulphondenschool die door middel van teamtraining honden opleidt tot professionele hulphonden. De school is opgezet door instructeurs van de voormalige stichting “De hond kan de was doen”, die in 1998 met de teamtraining van honden in Nederland is begonnen. De methode van opleiden door middel van teamtraining verschilt duidelijk van de gangbare methode waarbij de hond intern wordt opgeleid. Bij teamtraining leidt de hulpbehoevende met deskundige begeleiding van een instructeur de hond in de eigen thuissituatie op. Dit zorgt er onder meer voor dat de hulpbehoevende kennis krijgt hoe een hond op te leiden en hierdoor minder afhankelijk is van de school. De hond leert hierdoor ook vanaf de eerste dag te werken in een thuissituatie en hoeft dus geen omschakeling te maken. De Click levert maatwerk waarvan zowel de hond als de hulpbehoevende profiteren.

http://www.de-click.nl/

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Walingsdijk 85
1645 RM
Ursem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.