Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Park de Breuker - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Park de Breuker

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Trienco de Wal en Ineke van Ouwerkerk runnen Park de Breuker. Uniek gelegen in het Twentse coulissenlandschap, bij het plaatsje Geesteren (Gelderland) zijn de groepsaccommodaties gevestigd. Er worden groepen met verschillende achtergronden verwelkomd waaronder verenigingen, bedrijven, kerken, bezinningsgroepen en vriendenclubs. Park de Breuker ligt in een Stiltegebied, grenzend aan besloten en open terreinen van het Gelders Landschap. Naast accommodatie De Kastanje, welke ondergebracht is in een authentieke stenen boeren schuur, kreeg Park de Breuker begin 2008 de beschikking over een tweede accommodatie: De Els. Sfeerbepalend is ook de monumentale woonboerderij, die inmiddels gerestaureerd is en waarvan het oudste gedeelte uit ca. 1650 stamt. Voor degenen die naast het groepsplezier ook rust en natuur weten te waarderen is dit een unieke en ideale locatie om een weekend of midweek door te brengen.

http://www.debreuker.com

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
GEESTEREN GLD
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.