Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Boterhoek

Zorg (Sociale economie)

Jeannet Scholten runt De Boterhoek, een woon- zorgboerderij in de omgeving van Hoogeveen. De mensen die op De Boterhoek werken komen niet uit een specifieke doelgroep. Veelvoorkomende groepen zijn onder meer jongeren vanaf dertien jaar met ADHD, autisme, Down syndroom en PDD NOS. Daarnaast logeren er soms ook volwassenen, bijvoorbeeld mensen die met ondersteuning van familie begeleid zelfstandig wonen, maar die af en toe wel eens weg willen. De gasten op de boerderij worden begeleidt door deskundige en ervaren begeleiders. Na de verbouwing is de boerderij zes appartementen en een paar gemeenschappelijke ruimtes rijker, waar mensen met begeleiding kunnen wonen.

http://www.zorgboeren.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Oude Wijk 12
7911 TG
Nieuweroord
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.