Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Bongerd - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

De Bongerd

Recreatie (Cultuur en welzijn)

In 2009 hebben Peter en Jeannine Doornink het 'achterhuis'van de uit 1845 stammende boerderij De Bongerd verbouwd tot een trainings- en groepsaccomodatie. Hierbij hebben zij de oude eiken gebinten en buitenmuren gespaard en is het overige vernieuwd. Op die manier zijn een authentieke sfeer en modern comfort op een goede manier gecombineerd. De locatie verhuren ze in zijn geheel aan een groep, zodat rust en ruimte zijn gewaarborgd. De Bongerd ligt op een eigen terrein van circa 2 hectare aan de rand van het dorp Gaanderen in de Achterhoek.

Met hun trainings- en groepsaccomodatie richten ze zich op twee doelgroepen. Aan de ene kant op (zakelijke) groepen die een informele en toch comfortabele plek zoeken voor een meerdaagse training, cursus of teambuildingsactiviteit. Aan de andere kant op familie- en vriendengroepen die op zoek zijn naar een ruime accomodatie met voldoende privacy en comfort voor een recreatief verblijf.

http://www.bongerd.eu

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Kerkstraat 91
7011 CK
Gaanderen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.