Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Beeldhouwwinkel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Charlie + Mary Charlie + Mary Winkels Non-food
De Amaranth De Amaranth Winkels Non-food
De Oogkas De Oogkas Winkels Non-food
Deco Green Deco Green Winkels Non-food

De Beeldhouwwinkel

Winkels Non-food (Sociale economie)

De Beeldhouwwinkel C.V. is een aanspreekpunt geworden voor velen die beroepsmatig of als liefhebber te maken hebben met beeldhouwen. De Beeldhouwwinkel richt zich op een persoonlijke benadering, diversiteit in assortiment en kwaliteit van aanbod. Daarbij helpt het dat de meeste medewerkers zelf beeldhouwer zijn. De Beeldhouwwinkel verkoopt niet alleen gereedschap en materialen, maar wil met betrokkenheid en plezier haar kennis en ervaring uitdragen. Niet alleen een doorgeefluik zijn tussen producenten en gebruikers, maar vooral de wereld van het beeldhouwen in al zijn facetten zichtbaar en bereikbaar maken. De voorkeur gaat uit naar producten waarbij liefde voor het vak samengaat met technische vooruitstrevendheid en verantwoorde materiaalkeuze. Zo brengt de Beeldhouwwinkel een wereld samen van steen van over de hele aarde, geologie, kunst, geschiedenis, vakmanschap, ambachtelijke traditie, vormgeving, persoonlijke ontwikkeling en vooral: plezier in het beeldhouwen in steen, hout en klei.

http://www.beeldhouwwinkel.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Zeesluisweg 232
2583 ES
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.