Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Dansende Daken - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Brede School Culemborg Oost Brede School Culemborg Oost Duurzaam vastgoed
Daan Ooms Ecobouw Daan Ooms Ecobouw Duurzaam vastgoed
De Ark De Ark Duurzaam vastgoed
De Boshoeve De Boshoeve Duurzaam vastgoed

Dansende Daken

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In 2007 is door de gemeente Alphen aan den Rijn een prijsvraag uitgeschreven voor de ontwikkeling van het gebied Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Kalliste Woningbouwontwikkeling heeft samen met architect Van Woerkom De Brouwer met het project De Dansende Daken de prijsvraag gewonnen. De vormgeving is stijlvol en tijdloos, met veel ruimte voor variatie. De wensen van de bewoners staan daarbij centraal. Dansende Daken refereert aan de verschillende hoogtes van de kappen van de verschillende woningtypes. De kwaliteit van de woonomgeving en duurzaam bouwen krijgen extra aandacht in het plan. Er zijn energiebesparende materialen toegepast waaronder goede isolatie en beglazing, en hoogrendement C.V. ketels.

http://www.dansendedaken.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Zuiderkeerkring
Alphen ad Rijn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.