Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Dagbesteding Landrust

Zorg (Sociale economie)

Henny Blankestijn en Wim Jacobs runnen vanaf 2007 een kleinschalige dagbesteding voor gehandicapten in Horssen, een dorp vlakbij Nijmegen. Zij bieden dagbesteding aan maximaal 15 cliënten per dagdeel met verschillende achtergronden zoals autisme, doofheid en verstandelijke handicap. Ze leven samen in een woonboerderij met allerlei voorzieningen. Er is een grote leefkeuken om samen te koken en te bakken en een hobbyruimte voor de creatieve activiteiten zoals schilderen en handwerken. Tevens is er een grote werkplaats waar onder begeleiding getimmerd en geknutseld kan worden. Buiten kunnen de verschillende dieren, kippen, varkens, schapen, ganzen en koeien verzorgd worden. Ook is er een groentetuin en een natuurterrein met natuurlijke begroeiing en een eendenpoel. In de zomer kun je genieten van de theeschenkerij aan het water.

http://www.dagbesteding.nu

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Middelwaard 1
6631 BJ
Horssen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.