Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Coaching Academy International - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Centrum Media & Gezondheid Centrum Media & Gezondheid Professionele diensten
Climate Neutral Group Climate Neutral Group Professionele diensten
D.G.G. Beheer B.V. D.G.G. Beheer B.V. Professionele diensten
David Elders Begrafenis en Crematie David Elders Begrafenis en Crematie Professionele diensten

Coaching Academy International

Professionele diensten (Sociale economie)

Coaching Academy International leidt coaches op volgens het middeleeuwse gildenprincipe, waarbij de niveaus leerlingcoach, gezelcoach en meestercoach kunnen worden behaald. De eerste twee leergangen zijn gericht op het leren kennen van alle aspecten van het vak, in de derde leergang gaat het om vakmanschap, excelleren en kunstenaarschap. Studenten brengen direct het coachen in praktijk. Binnen alle niveaus staat een geïntegreerde aanpak van professioneel coachen en mensontwikkeling centraal. De programma’s zijn gericht op deelnemers die het coachen professioneel en op een onderscheidend niveau willen leren toepassen en daarbij hun eigen persoonlijke ontwikkeling serieus nemen. Op alle opleidingsniveaus is het leerproces gebouwd op basis van de volgende pijlers: concepten en techniek, professionele identiteit, leiderschap, organisatiekunde, ik en de ander, menskunde en persoonlijke ontwikkeling. De Coaching Academy is met name gericht op duurzame mens- en organisatieontwikkeling.

http://www.coachingacademy.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Wijdesteeg 1-A
1411 PP
Naarden
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.