Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Chiara Sofia

Zorg (Sociale economie)

Chiara Sofia is een initiatief van therapeute Clarisse Mirandolle. Het oprichten van deze zorggroep, in 2004, waar verschillende therapeuten naast elkaar en met elkaar werken, is een antwoord op hulpvragen van cliënten van kind tot volwassene. Het tot stand komen van de naam van de zorggroep Chiara Sofia (Helder Stralende Wijsheid), vloeit voort uit de zienswijze, waarin men tracht verschillende stromingen te integreren. Het is een zoeken naar een harmonieuze verbinding van inzichten van zowel Oosterse en Westerse wijsheden en psychologische modellen. De therapeuten binnen de zorggroep Chiara Sofia richten zich op levens- en werkvragen van jong tot oud en geven het vertrouwen, dat ieder mens hulpbronnen in zich heeft, om verdeeldheid te helen. Er wordt gewerkt vanuit integratieve kortdurende psychotherapie. Waar nodig wordt samengewerkt met huisartsen, instellingen en instanties, om steeds de ontwikkeling van de cliënt te waarborgen.

http://www.chiara-sofia.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Talmalaan 21
3705 VK
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.