Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Centrum Media & Gezondheid - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Amenti Uitvaartverzorging Amenti Uitvaartverzorging Professionele diensten
CE Delft CE Delft Professionele diensten
Climate Neutral Group Climate Neutral Group Professionele diensten
D.G.G. Beheer B.V. D.G.G. Beheer B.V. Professionele diensten

Centrum Media & Gezondheid

Professionele diensten (Sociale economie)

Centrum Media & Gezondheid (CMG) is een onafhankelijk expertisecentrum, gespecialiseerd in het strategisch gebruik van crossmedia ten behoeve van sociale verandering -met name op het terrein van gezondheid, maar ook milieu en raciale tolerantie. Het centrum richt zich vooral op communicatietrajecten waarin voorlichting en amusement worden gecombineerd, de zogenaamde entertainment-education strategie,Het centrum treedt regelmatig op als intermediair en projectleider bij mediacoproducties. Het betreft hier samenwerking tussen de overheid, landelijke voorlichtingsorganisaties en omroepen of producenten. Oprichter en directeur van het CMG is dr. Martine Bouman. Sinds eind jaren ‘80 werkt zij als pionier en expert op het terrein van de Entertainment-Education (E-E) strategie. Ze promoveerde aan de Universiteit van Wageningen en publiceerde in 1999 haar boek ‘The Turtle and the Peacock: the entertainment-education strategy on television’. In internationaal verband adviseert zij over entertainment-education ontwikkelingen als lid van advies- en klankbordcommissies en schrijft zij wetenschappelijke publicaties over dit onderwerp.

http://www.enter-educate.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Peperstraat 35
2801 RD
Gouda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.