Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van CE Delft - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Ameco Ameco Professionele diensten
Amenti Uitvaartverzorging Amenti Uitvaartverzorging Professionele diensten
Centrum Media & Gezondheid Centrum Media & Gezondheid Professionele diensten
Climate Neutral Group Climate Neutral Group Professionele diensten

CE Delft

Professionele diensten (Sociale economie)

CE Delft B.V. is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau, opgericht in 1978, en gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor milieuvraagstukken. CE heeft, onder aanvoering van directeur Frans Rooijers, de missie om via onafhankelijk onderzoek en advies een bijdrage leveren aan de structurele sociaal-economische veranderingen die nodig zijn om een duurzame toekomst te realiseren. Al het onderzoek gebeurt in opdracht van derden, waarbij de onafhankelijkheid nadrukkelijk wordt bewaakt. CE werkt voor zeer uiteenlopende partijen, van milieuorganisaties tot grote industriële bedrijven. Een bekend project is het onderzoek naar luchtkwaliteit, waarvan de resultaten uiteindelijk geleid hebben tot het instellen van de 80-kilometer zones, maar ook de ontwikkeling van een effectief klimaatbeleid: Green4sure. Omdat het onderzoeksgebied van CE serieuze maatschappelijke problemen betreft, is CE altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, nieuw instrumentarium en nieuwe partijen.

http://www.ce.nl

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Oude Delft 180
2611 HH
Delft
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.