Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Camping Lauwerszee - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Camping Lauwerszee

Recreatie (Cultuur en welzijn)

In het rustige en vriendelijke dorpje Vierhuizen, gelegen aan de oude zeedijk van de Lauwerszee, runnen Bert Jan en Saskia Harens hun Camping Lauwerszee. Het terrein van de camping bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving, vlakbij een uniek natuurgebied; het Nationaal Park het Lauwersmeer. De camping is omzoomd door 35 soorten bomen en struiken. Er is heel veel water in de buurt. Daardoor is voor honderdduizenden vogels het Lauwersmeergebied een groot rust-, broed-, en overwinteringsgebied geworden. Op het terrein van vier hectare kan worden gekampeerd met tent, caravan en kampeerwagen. De camping biedt zeventien jaarplaatsen, zestien seizoensplaatsen en 120 toeristische plaatsen. Ondanks dit ruime aantal plaatsen, heerst er vooral rust en een ongedwongen sfeer. Een gedeelte van het terrein is bestemd voor leden van de landelijke Stichting Natuurkampeerterreinen.

http://www.camping-lauwerszee.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Hoofdstraat 49
9975 VR
Vierhuizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.