Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Camping de Iepenhoeve - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Camping de Iepenhoeve

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Camping De Iepenhoeve te Anna Paulowna wordt gerund door Huib en Anneke van Beers, en ligt tussen de bollenvelden en aan het Noord Hollands Kanaal, een schitterend viswater. De camping ligt slechts vijf kilometer van het strand en zeven kilometer van Callantsoog en Schagen. Voor fietsers is de camping ideaal door de ligging aan de duin- en dijkfietsroute. De camping heeft 30 staanplaatsen en een trekkersveldje. Verder staat er een loods op het terrein, waarin in de winter caravans tegen betaling worden gestald. Het echtpaar van Beers biedt op de camping werk voor drie zorgvragers als campinghulpen, waarvan een volledig inwonend en twee dag-besteders. In het kampeerseizoen werken de campinghulpen voor de gasten en in de winter houden ze zich bezig met houtbewerking, kaarsen maken, huishoudelijke klussen en opknapklussen op de camping. De camping heeft van de ANWB een acht als beoordeling gekregen.

http://www.iepenhoeve.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Zuiderweg 8
Anna Palowna
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.