Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Camac Machi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Bianca Runge Bianca Runge Kunst en cultuur
Boekmanstichting Boekmanstichting Kunst en cultuur
CareX CareX Kunst en cultuur
Chon Design Chon Design Kunst en cultuur

Camac Machi

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Camac-Machi is de potterie van Maarten Damen. De potterie omvat een winkel en een atelier, en is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Roermond. In het atelier worden door Maarten Damen op ambachtelijke wijze met de hand allerlei verschillende keramische producten gemaakt. Deze prachtige handgemaakte producten worden in de winkel naast diverse andere producten zoals glaswerk, sieraden, wierrook en gietijzeren producten verkocht. Camac Machi verzorgt ook workshop waar je zelf de beginselen van deze prachtige ambacht kunt leren.

http://www.camac-machi.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Schuitenberg 17
6041 JG
Roermond
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.