Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kinderopvang Rijk van Nijmegen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Kinderopvang Rijk van Nijmegen

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

Werkende ouders die verantwoorde opvang zoeken voor hun kinderen kunnen bij Kinderopvang Rijk van Nijmegen terecht. Ze staan open voor ouders en verzorgers van iedere gezindte. Discriminatie wordt nadrukkelijk afgekeurd. Directie, leid(st)ers en leden van de oudercommissie gaan zonder vooroordelen met iedereen om, onfgeacht sociale, culturele, religieuze of etnische achtergrond.

Kinderopvang Rijk van Nijmegen laat zich inspireren door de pedagogische visie van Rudolf Steiner. Dit betekent bijvoorbeeld dat het gevoelsleven van kinderen en hun kunstzinnige vorming de basis is voor hun verstandelijke ontwikkeling. Ieder kind is uniek en moet de kans krijgen zich te ontplooien. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de vele sociale, recreatieve, sportieve en creatieve BSO activiteiten.

Natuur neemt een belangrijke plaats in. Het beleven van seizoenen in hun ritmische afwisseling heeft op jonge kinderen een structurerende werking.

http://www.korvn.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Postweg 187
6523 KZ
Nijmegen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.