Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Brasserie Harkema - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Brasserie Harkema

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Brasserie Harkema is gevestigd in een voormalig fabriekspand in de historische binnenstad van Amsterdam en beschikt over 228 zitplaatsen. Het etablissement verenigt de functies van bar en brasserie in een ruimte, die een sfeer van intimiteit en levendigheid uitstraalt. Daarnaast heeft de brasserie drie aparte privé kamers voor 'private dining' genaamd 'De Annex', waar ruimte is voor 12 tot 104 personen. Brasserie Harkema biedt kwaliteit zonder opsmuk. Dat betekent dat Brasserie Harkema zich qua dienstverlening, inrichting en sfeer richt op elementaire eigenschappen. In het interieur zijn veel natuurlijke materialen verwerkt; de maaltijden zijn eenvoudig, veelal van biologische afkomst en van hoge kwaliteit én betaalbaar. Men poogt de gerechten zo natuurlijk mogelijk te bereiden. De sfeer die men creëert dient om sociaal contact te stimuleren. Brasserie Harkema is samengevat een plek waar lekker, gezond en verantwoord samengaan en geleverd worden in een prettige omgeving op een mooie locatie.

http://www.brasserieharkema.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Nes 67
1012 KD
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .