Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bosscheweg, Boxtel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Berk e/o Lindeboom Berk e/o Lindeboom Duurzaam vastgoed
Blaeulaan, Utrecht Blaeulaan, Utrecht Duurzaam vastgoed
Brandweerkazerne Zeist Brandweerkazerne Zeist Duurzaam vastgoed
Brede School Culemborg Oost Brede School Culemborg Oost Duurzaam vastgoed

Bosscheweg, Boxtel

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het opvallende pand D’n Daalder in Boxtel werd in 2002 gebouwd en is sinds eind 2005 in het bezit van Triodos Vastgoedfonds. In het pand zijn diverse landschapselementen verwerkt met gebruik van natuurlijke materialen. Vooral de enorme houtvlakken waarmee het gebouw aan de zijkant is bekleed en de permanente houten zonwering en een afstromende keiengevel aan de zuidkant van het pand vallen op. Het pand scoort het hoogst in de Triodos Toets voor Duurzaam Vastgoed op het aspect People door de verantwoorde, hoogwaardige en prettige werkomgeving voor medewerkers. Ook scoort het pand goed op het aspect Project, want het is een vooruitstrevend multifunctioneel gebouwconcept dat duurzaam bouwen en beheer actief uitdraagt.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Bosscheweg
Boxtel
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.