Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Boerderijcamping Oudenhave - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Boerderijcamping Oudenhave

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Midden in de natuur van Zeeuws Vlaanderen tussen de biologische velden ligt de boerencamping Oudenhave. Het is er rustig. Op de boerderij worden biologische producten verkocht. Het biologische akkerbouwbedrijf werkt met een rijpaden systeem op GPS.

http://www.boerderijcampingoudehaven.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiƫle status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Oude Havendijk 2
4585 PW
Hengstdijk
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.