Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van BOEi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Baba Jaga Baba Jaga Kunst en cultuur
Bart Reindersma Bart Reindersma Kunst en cultuur

BOEi

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Nationale Maatschappij tot Behoud, Ontwikkeling en Exploitatie van Industrieel Erfgoed, kortweg BOEI, is een non-profit organisatie. Hun doelstelling is het bundelen van expertise en (financiële) middelen, om daarmee herbestemming van industriële monumenten mogelijk te maken. Een industrieel monument kan een voormalige fabriek zijn, maar ook een school, postkantoor of militair gebouw. Daarom is deze kernactiviteit op alle soorten gebouwen los te laten. Uiteindelijk telt het bewaren van het verhaal. Een identiteit is niet te maken, die groeit. Monumenten hebben een eigen identiteit en geven identiteit aan de woon- en werkomgeving. Het maakt hierbij niet uit of deze gebouwen beschermd zijn door de overheid of dat het publiek en/of de eigenaar het monument de moeite van het behouden waard vinden. Met het toenemende belang van gebiedsontwikkeling zal de herbestemmingsopgave en de cultuurhistorie als inspiratiebron aan belang winnen.

http://www.boei.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
3870 DA
Hoevelaken
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.