Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bob Orange Bicycles - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Atelier Sukha Atelier Sukha Winkels Non-food
Belfra Holding Belfra Holding Winkels Non-food
Charlie + Mary Charlie + Mary Winkels Non-food
De Amaranth De Amaranth Winkels Non-food

Bob Orange Bicycles

Winkels Non-food (Sociale economie)

Bob Orange Bicycles (BOB) is door Titus Fekkes, Ada Bergmans en Karola Einecke opgericht. Alle drie zijn zij gediplomeerde fietsenmakers en ze werken al zo’n twaalf tot twintig jaar in het fietsvak. Ondanks de Engelse naam is dit een bijna ouderwetse Hollandse fietsenwinkel. Met hart voor fietsen én mensen.

Je kunt bij Bob Orange Bicycles terecht voor een lekke band, maar ook voor revisie van naven en lagers en het vervangen van rem- en derailleurkabels. Van kleine reparatie tot en met complete onderhoudsbeurt… kom er gerust voor langs. Ook fijn: ze proberen de reparatie nog dezelfde dag uit te voeren.

Bob Orange Bicycles heeft een ruim assortiment aan (tweedehands) fietsen. Ze zijn gespecialiseerd in stadsfietsen. Ook verkopen ze vouwfietsen, handig voor als je veel met de trein reist. Heb je kinderen? Ook dan ben je welkom, voor bijvoorbeeld een cargo(bak)fiets, een kindertandemfiets of kinderfietsje.

http://www.boborangebicycles.nl/index_1024.html

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Weteringschans 195
1017 XE
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.