Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Basisschool De Vier Winden - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Basisschool De Vier Winden

Onderwijs (Cultuur en welzijn)

Basisschool De Vier Winden is een Nederlandstalige multiculturele school in het hartje van Oud-Molenbeek. Ze telt ongeveer 200 leerlingen, die afkomstig zijn uit de vier windstreken. Het pedagogische project van de school is gebaseerd op vier hoofdpijlers: taalvaardigheid, sociale vaardigheden en dialoog, zelfstandigheid of ‘leren leren’, en ten slotte ‘werkelijkheidsnabij’ onderwijs, in de zin van: leren leven in een multiculturele samenleving. De school wordt verbouwd tot een passiefgebouw met een groendak, in het kader van een overheidsproject voor voorbeeldgebouwen in achtergestelde wijken. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de verbouwingen, naast een voorfinanciering van subsidies.

http://www.vierwindenschool.be/

onderwijs

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer scholen, training en conferentiecentra. In het geval van scholen wordt specifiek gekeken naar het pedagogisch beleid.

Adres:
Steenweg op Merchtem 9
1080
Brussel
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.