Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Biotrio - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Biotrio

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Kees van Beek runt samen met zijn vrouw Hanny van Beek, Jaap Korteweg en Dyanne Schrauwen het biologische akkerbouw- en tuinbouwbedrijf Biotrio De Nieuwe Weg, gevestigd in Langeweg, Noord-Brabant. Het bedrijf bewerkt 240 hectare akkerbouwland. De belangrijkste gewassen zijn peen, uien en aardappelen voor de verse markt. Daarnaast worden er conservengroenten en kruiden geteeld voor de industrie.

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Adres:
Molenweg 17
Langeweg
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.