Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bio-Kultura - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Beebox Beebox Natuurvoeding
Bio Drôme Goes Bio Drôme Goes Natuurvoeding
BioToko BioToko Natuurvoeding

Bio-Kultura

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bio-Kultura, opgericht in 2008 door Jan van Houtum en Mathijs van Houtum, verkoopt biologische potgrond, biologisch bemestte tuinaarde en biologisch organische bemesting aan zowel particulieren als bedrijven. De producten zorgen voor een beter bodemleven en waterhuishouding. De producten zijn door Bio-Kultura zelf ontwikkeld en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bio-Kultura heeft alles in eigen beheer, van ontwikkeling tot productie en bezorging bij de afnemers. Momenteel is Bio-Kultura bezig om haar producten in Nederland een plek te geven bij onder andere (kleine) tuincentra, biologische kwekerijen, natuurvoedingswinkels en volkstuincomplexen.

http://www.bio-kultura.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Ravellaan 49
3533 JH
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.