Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Avalon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Avalon

Zorg (Sociale economie)

De vzw Avalon werd in 1998 opgericht om een aangepaste woonplaats te voorzien voor volwassen met ernstige motorische beperkingen. De vzw wil ook bijdragen tot de maatschappelijke integratie van die doelgroep. In 2007 bouwde ze een aangepaste woongelegenheid voor 20 bewoners in het centrum van Buggenhout-Opstal. Die is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, dankzij bijvoorbeeld automatische deuren, een gesofisticeerd oproepsysteem, een ruime lift, hellende vlakken en schakelaars op rolstoelhoogte. De bewoners hebben elk een individuele kamer en kunnen dag en nacht een beroep doen op gespecialiseerde verzorging en individuele ondersteuning. In een gemeenschappelijke leef- en woonruimte maken ze de maaltijden zoveel mogelijk zelf klaar. De vzw kocht de voormalige pastorij naast het huidige gebouw aan. Rond die pastorij wordt een nieuw bijgebouw opgetrokken met plaats voor 10 extra bewoners. In de pastorij zelf komt een bergruimte, een kinelokaal, kantoren en een vergaderzaal. Triodos Bank heeft een krediet verleend voor de bouwwerken.

http://www.avalon-vzw.be

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Broekstraat 27
9255
Buggenhout
België

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.