Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Be-Leaf - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Arnica kwekerij Arnica kwekerij Biologische landbouw
BD Grondbeheer BD Grondbeheer Biologische landbouw

Be-Leaf

Biologische landbouw (Natuur en milieu)

Be-Leaf bestaat uit Siete en Marlies Neef. Ze telen biologische sla en groente in hun 3,2 hectare grote kas in ’s Gravenzande. Daarnaast verpakken en verwerken ze groente tot voorverpakte groentepakketten. De groentes worden zowel verkocht in de natuurvoedingswinkels als het supermarktkanaal (o.a. bio + label). Daarnaast zijn zij leverancier voor grootverbruik.

http://www.be-leaf.nl

Biologische landbouw

Biologische landbouw erkent de relatie tussen de omgeving, gezondheid en wat we eten. Daarnaast krijgt dierenwelzijn, het vermijden van gebruik van pesticiden en kunstmest veel aandacht. Biologische landbouw stoot minder CO2 uit dan traditionele landbouw en voorkomt uitputting natuurlijke hulpbronnen. Daarom financiert Triodos Bank in deze sector biologische bedrijven die zuivel en vlees produceren en bosbouwers en fruittelers.  

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Maasdijk 43
2691 PA
's-Gravenzande
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .