Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bd-Totaal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Balije Park Balije Park Natuurvoeding
Bandit Diervoeding Bandit Diervoeding Natuurvoeding
Beebox Beebox Natuurvoeding
Bio Drôme Goes Bio Drôme Goes Natuurvoeding

Bd-Totaal

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

BD-Totaal te Houten is een groothandel van biologische producten voor grootverbruikers en bestaat sinds 1993. Het bedrijf is de meest gerenommeerde in de markt van totaalleveranciers van biologische producten. Directeur Peter Lamet legt uit dat BD-Totaal ernaar streeft om aan de totale inkoopvraag van haar klanten te voldoen. De inkoop betreft naast biologisch vlees, zuivel, groente, brood en andere versproducten ook ecologische kruidenierswaren en schoonmaakmiddelen. Belangrijke afnemers van BD-Totaal zijn de horeca en instellingen zoals verzorgings- en ziekenhuizen, die veelal vanuit hun achtergrond volledig biologisch werken.

http://www.bd-totaal.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Lichtschip 31
3991 CP
HOUTEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.