Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Bandit Diervoeding - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Balije Park Balije Park Natuurvoeding
Bd-Totaal Bd-Totaal Natuurvoeding
Beebox Beebox Natuurvoeding

Bandit Diervoeding

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In reactie op de toenemende vraag naar natuurlijke en biologische diervoeding van de dierenbezitters, heeft Bandit Diervoeding nu 100% natuurlijke en biologische diervoeding met het EKO keurmerk (SKAL 25107) geïntroduceerd. Dieren hebben net als de mens voedsel nodig als brandstof voor hun energieverbruik. Dit voedsel moet echter uit een bepaalde samenstelling bestaan om op de juiste wijze bij te dragen aan de opbouw en instandhouding van het lichaam. Voor honden en katten geldt dat de voedselbehoefte sterk afwijkt van die van mensen. Waar andere diervoeding tot dusver naast de benodigde voedingsstoffen ook vaak onnodige toevoegingen zoals antioxidanten en bindmiddelen bevatten, introduceert Bandit nu een diepvriesvoeding zonder deze toevoegingen van natuurlijke oorsprong. Bandit diervoeding is naast natuurlijk ook hygiënisch, zuiver en veilig, doordat alle grondstoffen voor menselijke consumptie geschikt zijn. Bandit diervoeding zit verpakt in een handig hersluitbaar en milieuvriendelijk en lekvrij bakje. Bandit diervoeding is dus handig voor de baas en gezond voor huisdieren. Bandit diervoeding kent geen gebruikers alleen maar liefhebbers!

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.banditvoeding.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Dorpsstraat 15B
6731 AS
Otterlo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.