Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Paul Bakker en Shirley Melger - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Pastoe Pastoe Kunst en cultuur
Pat Houkes Pat Houkes Kunst en cultuur
Prevue Productions Prevue Productions Kunst en cultuur
Q-factory Q-factory Kunst en cultuur

Paul Bakker en Shirley Melger

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Triodos Bank financiert het woon- en werkpand van Paul Bakker en Shirley Melger.
Paul is sinds de afronding (1990) van zijn opleiding aan het Conservatorium al jaren werkzaam als uitvoerend en docerend musicus, onder andere in het pop- en jazzcircuit. Tot 1996 werkte hij als docent bij voornamelijk reguliere muziekscholen in de regio Haarlem en daarna als zelfstandig docent met een eigen gitaarlespraktijk naast zijn optredens en studiowerk. Paul trouwde met Shirley in 2003 en zij wonen en werken sindsdien in het door Triodos gefinancierde pand. Vooral jongeren, maar ook volwassen leerlingen volgen de lessen bij Paul en er is nog altijd sprake van een bloeiende lespraktijk. Shirley is singer-songwriter en is vooral actief op het terrein van de Gospelmuziek. In 2008 is haar debuutalbum I'm Ready verschenen.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Bloemendaalsestraatweg 30
2082GH
SANTPOORT-ZUID
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.