Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Baba Jaga - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
BOEi BOEi Kunst en cultuur
Bart Reindersma Bart Reindersma Kunst en cultuur
Beeldenboot Beeldenboot Kunst en cultuur

Baba Jaga

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Baba Jaga is een centrum voor persoonlijke groei en inspiratie, opgericht door Mieke van der Meer. Zij biedt met Baba Jaga iedereen de mogelijkheid activiteiten op het gebied van persoonlijke groei zoveel mogelijk te ontplooien, door middel van het geven van workshops en cursussen voor groepen. Van der Meer heeft verschillende opleidingen gevolgd zoals Avatar, creatieve therapie en cursussen aan de School voor Sjamanisme. Ook heeft ze diverse healing opleidingen afgerond. Haar carrière begon als beeldend kunstenares, maar zij heeft er voor gekozen haar droom te realiseren door een ontmoetingscentrum voor persoonlijke groei en inspiratie op te richten: Baba Jaga. Niet alleen Van der Meer, maar ook docenten uit diverse nationale en internationale tradities geven de workshops. Behalve de workshops leidt Van der Meer zweethutceremonies en kan men zich voor pipe stem dance-ceremonies inschrijven. Catering behoort tot de mogelijkheden, evenals overnachten.

http://www.baba-jaga.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Roodeschool
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.