Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Aurora - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
textual textual Professionele diensten
Antoon Reijntjens Architect Antoon Reijntjens Architect Milieutechnologie
Autorecycling Vijfschaft Autorecycling Vijfschaft Milieutechnologie
Byosis Group Byosis Group Milieutechnologie

Aurora

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Aurora is één van de pioniers in de verwerking van biologische melkproducten en heeft zich sinds 1980 ontwikkeld tot producent van unieke biologische kaas. Momenteel verwerkt het bedrijf jaarlijks ongeveer 6.000.000 liter melk, afkomstig uit voornamelijk de Achterhoek, de Ooijpolder, maar ook Duitsland. De smaak van de biologische Aurora-kaas wordt door velen geroemd hetgeen te danken is aan de combinatie van vakmanschap en moderne productietechnieken. De kaas heeft een ambachtelijke uitstraling, maar de moderne productiewijze staat toch een competitieve prijs toe. De Koeienkaas van Aurora wordt geproduceerd door het EKO, Bioland en Demeter merk. Daarnaast produceert het bedrijf ook hoge kwaliteit schapen- en geitenkaas. Bij het 25 jarig bestaan in 2005 is een nieuwe kaas geïntroduceerd onder de naam Viva Natura welke van nature veel CLA's en Omega drie vetzuren bevat.

http://www.aurora-kaas.com

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Triodos Groenfonds

Triodos Groenfonds is het oudste groene beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt voornamelijk in door de overheid erkende groene projecten die duurzame ontwikkeling bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn duurzame energie (vooral windenergie), biologische landbouw, natuur- en landschapsontwikkeling en duurzaam vastgoed. Triodos Groenfonds biedt beleggers de mogelijkheid om bewust met hun geld om te gaan en rechtstreeks milieuvriendelijke projecten te stimuleren. Het fonds heeft de officiële status van groene beleggingsinstelling, waardoor particuliere beleggers een fiscaal voordeel hebben.

Adres:
Vensestraat 47
6599 AN
Ven-Zelderheide
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.